Krediler

Fibabanka Faizsiz Telefon Kredisi 2020 (Vatan Bilgisayar)

Fibabanka, Vatan Bilgisayar'dan satın alacağınız bütün cep telefonları için faizsiz telefon kredisi veriyor. Bu şekilde kredi kartsız ve 12 aya kadar taksitle telefon almanız mümkün. Vatan telefon kredisi ürününün bütün detayları aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Fibabanka telefon kredisi için 12 aya kadar vade yapılıyor. Kredi üst limiti 15.000 TL olarak belirlenmiş. Krediye başvuru 3422 sms servisiyle yapılıyor. Başvuru onayı çıkınca bankaya gitmeden Vatan Bilgisayar mağazalarında kredi tutarı anında kullanılıyor. Kredi faizsiz olarak veriliyor. Ancak kullanım için bankanın bazı şartlarını yerine getirmek gerekiyor:

Fibabanka Telefon Kredisi Başvurusu (SMS)

Cep Telefonu Kredisi başvurusu aşamaları şunlar:

  • Başvuru için VATAN boşluk T.C. kimlik numaranızı yazın ve 3422’ye gönderin.
  • Onay mesajını aldıktan sonra herhangi bir Vatan Bilgisayar mağazasına gidip istediğiniz telefonu seçin.
  • Mağaza görevlisinin yardımıyla sisteme bilgilerinizi girin.
  • 12 ay taksitli ve faizsiz olarak cep telefonunuzu satın alın.

Yukarıdaki işlemler sonucunda Fibabanka’da adınıza kayıtlı kredili mevduat hesabı açılır. Faizsiz cep telefonu kredisi kullanabilmeniz için bu hesaba otomatik fatura ödeme talimatı vermeniz gerekmektedir. Talimatı kredi kullanımından itibaren 30 gün içinde vermeniz gerekir. Aksi taktirde banka size 59 TL tutarında ceza ödetir.

Vatan Telefon Kredisi Faizsiz Kullanım Bilgileri

3500 TL’ye kadar olan Vatan telefon kredisini en fazla 12 ay vadeyle faizsiz olarak kullanabilirsiniz. 3500 TL’den yüksek tutarlara en fazla 3 ay (faizsiz) taksit yapılacaktır.

Tablet ve bilgisayar satışlarında en fazla 6 ay taksit yapılmaktadır. Bu başlıkta belirttiğimiz avantajlardan faydalanabilmeniz için aşağıdaki şartları sağlamanız gerekir…

Vatan Bilgisayar Telefon Kredisi Kullanım Şartları

Bu üründen sadece geçek kişiler faydalanabilir. Faizsiz telefon kredisini bir müşteri sadece bir defa kullanabilir. Fibabanka kampanya bitiminde krediye uygulanacak faiz oranlarını dilediği gibi değiştirebilir. Banka bazı müşterilerden kefil ya da ek belge isteyebilir.

Kimlere Cep Telefonu Kredisi Verilir?

Kredi notu 1100’ün üzerinde olmayanların başvurusu reddedilir. Bunun dışında müşteride aranan bir şart yoktur. Not ne kadar yüksek olursa müşteriye o kadar çok limit verilecektir. Yani herkes 15.000 TL (üst limit) kredi kullanamaz. Bu ürünü sadece Vatan Bilgisayar mağazasında bulunan cep telefonlarını satın almak için kullanabilirsiniz.

UYARI: Mağazada müşteriye kredi sözleşmesi imzalatılır. Bu sözleşmeye imza atmadan önce sözleşmedeki faiz oranlarını, masrafları ve komisyonları kontrol edin. Gerekirse Fibabanka’yı arayıp bilgi alın. Bankanın çağrı merkezi numarası 444 88 88’dir.

BUNA DA BAKIN: ING Bank Teknosa’dan satın alacağınız tüm ürünler için 15.000 TL’ye kadar kredi veriyor. Bu ürüne kredi kartsız olarak 60 aya kadar taksit yapılıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz alttaki bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/ing-teknokredi/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu